Post by flipinaxschilor on Mar 4, 2022 16:42:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox daş-qaş aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero 2022 version ▞▞▞
Reklamsız və ya mikrotransaksiyasız bir oyun qurun, sonra danışa bilərik.
Tamam, ən böyük problem: Tərəqqi çox yavaş və yorucudur, TƏKVİL EDİLƏN DAŞ SAHƏLƏRİNİN BAŞLAMASI ÜÇÜN personajlarınızı DƏLİ MƏQBƏDƏ təkmilləşdirməlisiniz!!! Bunu çox yorucu etmək! Devs! Əgər bunu görürsünüzsə, LAHİŞ EDİLƏN BÖLGƏLƏRDƏKİ DÜŞMƏNLƏRİ sözün əsl mənasında OLMAYIN... B I L L I O N S O F H P bəyənin, nə heyf! ÇOX darıxdırıcıdır! Təəssüf ki, kobud səsləndimsə, bu, sadəcə qəribə bir qərardır.
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategi uutp
Gündəlik mobil oyununuz deyil, həmişə tədbirlər və xüsusi dalğalar kimi görüləsi işlər var, heyrətamiz çağırış şansları var və oyun ümumilikdə əyləncəlidir. Bu Oyun həm də yeni oyunçular üçün çox səxavətlidir, siz pulsuz başlanğıc elementləri əldə edə bilərsiniz, oh və btw əlavələri hər 5 saniyədən bir üzünüzdə görünmür. S səviyyəli oyun
Telefonumu dəyişdirməli olduğum vəziyyətə düşənə qədər bu oyunu 5 ulduz kimi qiymətləndirərdim. Yeni bir telefon əldə edərkən, pixio-nun hesabları bərpa etmək üçün heç bir yolu olmadığını öyrəndim. Studiya pul xərclədiyim hər şeyi əvəz etməyə çalışsa da, mən hələ də bütün vaxtımı və oyunda qazandığım hər şeyi itirirəm ki, 3 qızıl ulduzda adi varlıqdan dastana, demək olar ki, hər bir əfsanəvi 3 qızıl ulduza və mənim Ra mifik canavarım var. .
Color Adventure: Draw the Path እንቅስቃሴ ያለባቸው iafd
Düşünürəm ki, bu, əla oyundur və onun reklamları yalan deyildi (və mem konsepsiyası gözəldir) və indiki reklamlar o qədər saxtadır ki, hətta inandırıcı deyil və bu, insanların saxta reklamlardan fasilə olaraq ehtiyac duyduğu oyundur. Yeganə problem odur ki, siz bölmələrinizin diapazonunu deyə bilməzsiniz, ona görə də onları diapazonu üçün pis bir ərazidə yerləşdirsəniz, uğurlarınız bol olsun, çünki ölənə qədər onların yerini dəyişə bilməzsiniz.
Oyunun özü əladır və f2p deyil, memlar yaxşıdır, lakin həqiqətən rəqabətədavamlı/çox oyunçulu heç nə yoxdur (klan və ya reydlər yoxdur) ona görə də həmişə bir neçə həftə oynayıram və ediləcək çox şey olmadığından onu silirəm. Mifiklər üçün qiymətlər həqiqətən pisdir, 1000 çəkiliş sınağına əsasən təxminən 0,5/məlumat əldə etməkdən 0,6. Onları həftəlik nailiyyətdən kənara çıxarmaq üçün ya daha çox yol olmalıdır, ya da nisbət artırılmalıdır
Bu, dürüst marketinq kampaniyası ilə həqiqətən yaxşı bir oyundur, lakin oyundakı bəzi kiçik problemlər onun nə qədər əyləncəli ola biləcəyini azaldır. Monitor çox YOL göstərir və belə olduqda oyun dayanır. Bu tempi öldürür. Qüllələrinizdən biri siz istifadə etməzdən əvvəl düşməni gicəlləndirirsə və ya dondurarsa, buz qabiliyyəti 'əgər ləğv edilə bilər', o zaman 30+ saniyəlik disk var. Həmçinin, hadisələr üçün həsir toplamaq dəhşətli ağrılıdır. Hazırkı çağırışçıların daş hadisəsi əldə etmək üçün çoxlu oyun vaxtı (və ya pul/reklam) tələb edir.
İlk təəssürat üçün bu oyun yaxşıdır və reklam üçün hər hansı digər oyun üçün fərqlidir. Ancaq oyun üçün bu çox maraqlı şey deyil, onu quraşdıran oyunçu bəlkə də bir neçə gün ətrafında olacaq. Çağırış sistemi o qədər də yaxşı deyil, onu əldə etmək çətindir və siz çağırış (kürə) üçün elementi almaq istədiyiniz zaman bu, darıxdırıcıdır. Çoxlu proqramdaxili alışlar və "bunu əldə etmək üçün reklamı izləyin". Bütün bunlar mənim fikrimdir və mənim sevimli və maraqlı şeylərimdən asılıdır. Təşəkkür edirəm 😊
Əyləncəli oyundur, lakin çağırış dərəcəsi gülüncdür 😡 Mifiklər ağlını itirib ki, mən orada endirim müqaviləsi üçün pul ödəyib, mənə 60 çağırış təqdim edib və məndə artıq 25 üstəgəl 10 pulsuz var idi ki, sizcə, ümumi cəmi 95-100 çağırış var. Bütün mifikləri SƏHV alacağam Mən 85 dastan və 10 əfsanəvi kimi aldım Aman Allahım mən telefonumu pəncərədən atmağa və ya mifik sürəti dəyişmək üçün başımı döyməyə hazır idim və ya daha çox deyə bildim amma bir az olsa, beş verərdim
Mən bunu sevirəm, bunu başqa insanlara tövsiyə etmək istərdim və 10-cu dalğada çox çətindir, diqqətli olun! Onu bitirmək üçün statgy istifadə edin. Yeni oyunçulara uğurlar!
Dərslik uzun və əsəbidir
Beləliklə, çətin rejimdən keçmiş hər hansı bir şeyi zədələmək üçün neçə ay oynamaq lazımdır? Mən bir neçə aydır ki, oynayıram və çətin çətinliyi keçməmişəm. Buz və yanğın problemində canavarları belə cızmaq olmaz. Oyunlar sizdə vaxt itirmək istəyi yaratmalıdır, vaxtınızı boşa xərclədiyinizi hiss etdirməməlidir. Başqa bir pis mobil oyunu silməyin vaxtı gəldi.
Vaxt keçirmək üçün həqiqətən yaxşı oyun!! Tək təklifim odur ki, tacirlərin səsi üçün ayrıca seçim var. Onları qaçırmaqdan narahat olmamaq yaxşı olardı, çünki spam səs effektlərini eşitmək istəmirəm
Bu oyunu aylar sonra yenidən sınadım, hazırda hesabı bərpa edə bilmirəm. Sadəcə olaraq deyirdi ki, mənim internet bağlantım yoxdur, bu açıq-aydın səhvdir.
Ətrafdakı canavarları daha yaxşı formalaşdırmaq üçün dəyişmək olmaz.👎
Mən onu bir saat yarım oynadım və deməliyəm ki, bu oyun atəşdir. Hər şeydən əvvəl, onlar reklamları sizin diqqətinizə çatdırmırlar və valyuta və ya xüsusi səlahiyyətlər müqabilində onlara nə vaxt baxacağınızı seçirsiniz. Oyun olduqca əyləncəlidir və dizayn sevimlidir. Tərtibatçıların memlarla yenilənməsini də bəyənirəm. Yəqin ki, bir müddət ərzində oynadığım ən yaxşı mobil oyunlardan biridir. 10/10
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategi petv
Bu günə qədər qızılın olmaması həqiqətən 2x sikkə aldıqdan sonra da təsirlənir, lakin yenə də ən azı əlavələr keçilə bilər.
Təvazökar bir reklam kampaniyası ilə gördüyüm yeganə mobil oyun. İncəsənət üslubu olduqca gözəldir və reklamlar daha pis ola bilər. Bu oyunun ölümcül qüsuru miqyasdır. Niyə daha sərt düşmənlərdən bəziləri daha yüksək mükafatlar vermir? Mən nə vaxt minibosslara qarşı oynasam, oyun çətinliklə 0-dan 100-ə keçir, çünki "Zerg" oyunu sizi tələsdirir. Və ən pisi odur ki, oyun sonda təkrarlanır. Bütün cazibəsini itirməzdən əvvəl yalnız ilk bir neçə saat əyləncəlidir.
Bu, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı oyunlardan biridir (bu cür)! Bu, çox yaxşı oyundur, hətta cansıxıcı olduğunuzda, nəyisə və ya kimisə gözlədiyiniz zaman sizi bir müddət əyləndirmək yaxşıdır!
Lazım olduqda kömək etməsələr də, gözəl tərtibatçılar tərəfindən hazırlanmışdır. Sərt rejimdə oyunda irəliləməmi qeyri-mümkün edən bir səhv əldə etdim. Onların e-poçt cavabları heç bir kömək göstərmir.
Sürətli irəli düyməsini əlavə etməlisiniz
mütləq buna dəyər, mən tiktokda əlavələri gördüm və onlar sözün əsl mənasında memlardır və bunun reklam etmək üçün maraqlı bir yol olduğunu düşündüm, lakin oyun indiyə qədər həqiqətən yaxşıdır, canavarlar üçün animasiyalar xoşuma gəlir və onların necə tərtib edildiyini bəyənirəm onlar çox gözəl görünürlər və düyməni basdıqdan dərhal sonra 24/7 əlavələr almırsınız. Gördüyüm yeganə əlavələr treyderdən videoya baxmaq üçün qiymətli daşlar və ya sikkələr istəməyinizi soruşur, o, vaxtaşırı görünür, lakin Qazanmaq üçün ödəniş deyil, mən bu oyunu sevirəm
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategie nyb
Əsl boş oyun deyil. Onlar sizin boş qızılınızı 330k-da saxlayırlar, buna görə də boş oyunun nə olması lazım olduğuna uyğun gəlmir. Saxta reklam.
İncəsənət üslubu sevimlidir və mən nəhayət reklam komandasına görə razılaşdım və endirdim.
Harada mənim 30 pulsuz gacha? Reklamlara baxıram, əgər yeni oyunçusansa 30 pulsuz gacha qazana bilərsən. Mənim pulsuz qədərim haradadır!?
Mən oyunu bəyənməyəcəyimi düşündüm, amma reklam çox yaraşıqlı olduğu üçün bir şans verməli oldum, sonda bunu çox bəyəndim, konsepsiya yeni deyil, amma bu xüsusi oyundur, çox asılılıq yaradır, 9.5/10
Heç bir təsadüfi reklam yoxdur, bunun üçün hazırlanmış reklam yaxşı idi və qumarla qarışmış qala müdafiəsindən zövq alırsınızsa, bu, ümumilikdə yaxşı bir oyundur.
Bir canavarı təkmilləşdirmək aylar çəkir. Buz Kraliçası səhnəsi indi qalib gəlmir, çünki dizaynerlər Lüsinin futbolu Çarli Braunun əlindən qopararaq bunu edirlər. Oyunda irəliləyəcəyiniz görünən dəqiqə onlar bunu qeyri-mümkün etmək üçün bir yeniləmə edirlər. Facebook-da qeydiyyatdan keçməyə hazırsınızsa, problem var. Mən Facebook-a nifrət edirəm və sırf nasazlığı aradan qaldırmaq üçün hesab açmaqdan imtina edirəm. Bu, səhv deyil, sizi facebook-da qeydiyyatdan keçmək üçün planlaşdırılan gizli xüsusiyyətdir. Topal.
yaxşı proqram, amma çox vaxt oynayıramsa, cansıxıcı ola bilər, lütfən, bütün oyunçulara yaxşı şeylər verin
Uzun müddət tutorial kimi, sadəcə bir keçid qoyun
yaxşıdı amma sikkələrimi yığa bilmədiyim xəta var, internetim yaxşı olsa da, əlaqə yoxdur deyir
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategi fift
Çox zəif qrafika. Emosional reklamlara baxmayaraq ucuz hiss olunur.
Ən pis xidmət. Bir neçə həftə əvvəl bu oyundan bəzi əşyalar almışam, hələ də almamışam. Mən onlara poçt göndərdim, lakin həftələrdir ki, nə məhsul, nə də bir cavab almadım.