Post by flipinaxschilor on Mar 4, 2022 16:20:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Piano Game: Classic Music Song ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Piano Game: Classic Music Song IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod palju võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Piano Game: Classic Music Song 2022 version ▞▞▞
Piano Game: Classic Music Song Music yptx
Neid mänge on nii palju, mis on kõik täpselt ühesugused, oleks tore, kui oleks vähemalt üks, mis on vähem stressi tekitav ja rahulikum ning kõik laulud on kohe saadaval, ilma kiirendamiseta ja andestavamad (nt. Kui jätate paani vahele või tabate valet kohta). Mobiilimängud peaksid olema loodud nii, et need aitaksid kasutajal lõõgastuda, kuna enamik inimesi mängib neid siis, kui neil on töölt või koolist paus.
Mängus on hea tükkide ja laulude kogu. Mängu ajal oli aga tõrkeid, mille tõttu pidin selle üldse kustutama.
Piano Game: Classic Music Song ሙዚቃ ody
Olen seda mängu juba mõnda aega mänginud. Tundub, et olen sõltuvuses. Aga ma tõesti soovin, et pärast iga tükki oleks "Endless Mode". Ma annaksin sellele sõna otseses mõttes viis tärni, kui see oleks olemas! 😭 Samuti oleks tore, kui meie, mängijad, saaksime plaatidele kohandatud värve lisada. "Öörežiim" poleks ka halb mõte... Mäng oleks armas, kui tükid oleksid kvaliteetsed ja hõlmaksid erinevaid žanre üle maailma. Välja arvatud need, ei suuda ma isegi probleemile mõelda. Armastan seda!
loll, idioot, loll, lollus, autist. väga väga halb mäng.
Piano Game: Classic Music Song Musica fqp
See on suurepärane mäng, kuid peate siiski kalliskividega hüvasti jätma
See mäng on väga tore, kuid need pole laulud ja tikkle tikkle täht on kena, kuid minu arvates ei ole pleekinud, ma arvan, et sellel peavad olema laulud mitte 🎹 klaver aga mäng on väga väga väga tore 😘😎😍
Hämmastav mäng 🎯, kuid sellel oli nii palju lisandeid ja muusikat, kuid ainult mulle meeldib twinkle little ⭐⭐ täht
See on fantastiline mäng, kuid ma palun, et muusikat tuleks muuta, et saaksin rohkem lõbutseda
Seda saab teha mõne häälestuse abil, näiteks libistades sõrme paanilt plaadile. Aga üldiselt siiani väga hea, tundub olevat nagu originaal klaveriplaadid 2. See oli parim ja kadus. Igaüks, kes oigab, ei sisalda 2020. aastate parimaid hitte, läheb lihtsalt ära
See mäng on väga tore, sellel on minu lemmiklaulud, kuid oleks toredam, kui ma kuulksin laulude sõnu.
Fino on head ööd ja palju lõbusam kui kunagi varem, nii et ma olen nüüd kodus 🏡 lennujaamast tagasiteel
See on suurepärane, aga ma tahan sõnu kuulda
See on hämmastav, kuid mõnikord on see kiirem
Mul oli see mäng varem ja alguses see ei töötanud, kui seda plaadile vajutada või ma kaotasin kõik oma edusammud ja ma pidin uuesti alustama... aga siis hakkasin seda iga päev mängima ja see tekitas sõltuvust ja ma ei Tundub, et mul pole sellega probleeme... Tänan teid kõiki selle mängu eest, et see on väga lahe
Mulle meeldib see mäng rannad see muutub kiireim kehas
Väga hea mäng, aga lisa muusikat
See on tore, kuid 1 probleem, palun tehke seda, kui me ei näe reklaame mängimas, kui nad mängivad nii, et nad ei saa istudes kenasti mängida, kuid mäng on fantastiline õhtusöök, installige see mäng
Ma armastan seda mängu väga-väga-väga. 🥰🥰🥰🥰 Eile laadisin selle mängu alla 🎮. Kui aega saan ⏲️ Istun žetoonide pakiga 🍟 ja hakkan mängu mängima ja ma võidan alati 🏆 või saan 243 või 300 Nice game 🎮
Sonic Forces боевой & бег игры Приключения cyom
Lõpuks klaveriplaadid, mis on sünkroonitud. Kahjuks pärast 5 tärni kogumist, mis on lõppenud, on see mängu jaoks tohutu allakäik, kuid te ei jätka suurema skoori saamiseks, mistõttu inimesed üldiselt neid mänge mängivad.
See mäng on kohutav... see oli liiga aeglane ja ma peaaegu magan!!!! see pole üldse lõbus!!!
See on väga lõbus, ainult ma ei saa pausi teha ja ma ei tea, miks see normaalselt külvab ja aeglase kiirusega
Hea mäng mulle meeldib
Piano Game: Classic Music Song Musik ijy
Nii et ma arvan, et see on hea mäng, kuid mõnikord saate lisasid. Kuid kokkuvõttes on see mäng ülilõbus, kuid mõnikord muutub igavaks, soovitan seda mängu siiski.
Täis lisamisi ja see jääb mängus maha ja isegi kui sa vaatad lisasid, ei anna see sulle elu
Mulle meeldib see mäng, kuid see on mõneti rumal põhjus. Plaadid liiguvad väga kiiresti
Kena, aga liiga aeglane
Annan ainult 3 tärni, teate, et ma tõesti armastan seda klaverimängu, kuid kui proovisin seda rakendust uuesti alla laadida, ei tööta see. Palun parandage see niipea kui võimalik.
see rakendus on hea, kuid heli on halb
Noh, ma ei tea, kuidas seda mängida, kuid arvan, et õpin varsti.
Suurepärane mäng, kuid kiirus on muutunud palju aeglasemaks kui esmakordsel allalaadimisel, palun parandage see.
See on super kena, kuid sellel on ainult klaverilood ja puuduvad laulusõnad.Tahaksin hinnata seda täisväärtuslikuks, kuid see on ainus probleem peale selle, et kõik on korras
Mulle meeldib see mäng, sest see õpetab mulle uusi laule ja seda on lõbus mängida, kui teil on igav. (Tõesti lõbus)
Ootasin väga, et saaksin seda mängu 5 aasta pärast uuesti mängida. Minu kogemus oli nii nõrk, et see tegi mulle valu. Näiteks Türgi märtsis mängiti iga klotsi vähemalt kolm nooti. Viivitusega, millega oli piisavalt lihtne iseseisvalt toime tulla, sai muusika rikutud. Isegi ühtlase mängimise korral saate aru, et muusikaga on midagi valesti. Arvasin, et türgi marss on nootide arvukuse tõttu kõrgema raskusastmega laul. Mäletan, et seda mängu oli palju lõbusam mängida kui praegu.
Ma mõtlen... see töötab, kuid mind häirib see, et tempo on vale, nii et ma desinstallisin selle rakenduse. Mind ajas see väga närvi!!! Ja teadmiseks KÕIK LAULUD OLID TEMPO VÄLJA!!! Olen trummar, kitarrist ja pianist, nii et ma tean, kui lugu on tempost väljas
Ei saanud isegi ühte lugu lõpuni mängida. See on liiga keeruline. Lisaks, miks kasutada rakenduse kasutamiseks andmeid.
See on hea mäng, meenutab mulle vanu klaveriplaate nagu mänge enne, kui nad imesid. Soovin, et selles mängus oleks rohkem klassikalist muusikat (või ragtime’i, jazzi, ooperit, polkat, isegi lasteriide või üldist jõulumuusikat). See on väga raske animemuusikale, mis pole tegelikult minu asi (lahe neile, kellele anime meeldib). Usun, et ka mõned pikemad liumäed oleks võinud väiksemateks plaatideks tükeldada. Muidu suurepärane mäng.
Piano Game: Classic Music Song Hudba kxdt
See ütleb väljakutse, kui see läheb nii aeglaselt, et võite lasta 3-aastasel mängida ja ta võidaks, nii et tehke sellest tõeline väljakutse
Ma annaksin 5 tärni, kui sellel mängul on kõik minu lemmiklaulud